Cautare

2160 de rezultate pentru "accident grav 16 10" (7.40 secunde)
Un alt accident in care a fost implicat un autocar care transporta romani a avut loc duminica dimineata, in Bulgaria.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... A mai fost o doamna, cu sotul si copilul care au fost grav raniti, incercau sa treaca strada.
Grav accident de circulatie in apropiere de Iasi, la Letcani, unde un tir a lovit doi copii pe o trecere de pietoni.
Un accident extrem de grav a avut loc, astazi dupa-amiaza, in judetul Caras-Severin.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi.
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei. ... Potrivit politiei, 31 de pasageri au fost raniti, dintre care unii grav, iar 17 persoane sunt date disparute.
21 a fost surprinsa si accidentata grav de un autoturism, al carui conducator auto a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie, dupa ce, in prealabil, a tamponat mai multe autoturisme parcate regulamentar.
Dupa ce a parcurs circa 15 metri de la intrare, nu a redus viteza la trecerea pe langa un grup de pietoni, situatie in care a surprins si accidentat grav pe E.
Cei doi pasageri au fost scosi in ultima clipa din flacari cu ajutorul pompierilor din Strehaia.De asemenea, doua persoane aflate in autoturismul, care se pare ca a provocat accidentul, au fost grav ranite.
O fetita de sase ani a fost ranita grav in urma unui accident de circulatie produs in localitatea doljeana Sadova.
Grav accident in satul mehedintean Viasu din comuna Patulele! Cinci victime au fost grav ranite si patru dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme.
In primele sase luni ale anului in curs s-au inregistrat 894 accidente de circulatie cauzate de viteza, soldate cu 288 persoane decedate si 898 raniti grav, iar in perioada similara a anului trecut au fost 938 de accidente, soldate cu 309 persoane decedate si 905 persoane ranite grav.
Din accident a rezultata ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital. ... La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe M.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Un conducator auto a fost arestat preventiv pentru ca a fugit de la locul producerii accidentului dupa ce a ranit grav o femeie care traversa strada regulamentar. In dimineata zilei de 16.01.2011, in jurul orei 06:30, P.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. ... O a treia persoana din Logan a fost grav ranita. ... Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
google-analytics.com